Despre produsele noastre:

 Toate produsele noastre sunt realizate în laboratorul propriu care este dotat și utilat la standarde ridicate. Fiecare produs este făcut doar din ingrediente proaspete și 100% naturale, ceea ce le oferă calitate ridicată, o aromă puternică și un gust unic, minunat.

 Unicitatea produselor noastre derivă din faptul că toate turtele dulci sunt  glazurate, decorate și pictate manual. Pentru fiecare turtă dulce realizată alocăm o doză de pasiune, combinată cu mult talent și răbdare.

 Această unicitate le recomandă drept un cadou deosebit și ideal care poate fi oferit tuturor celor dragi cu multe ocazii, dar și în momentele simple din viată. Ele pot fi oferite ca semn de mulțumire către parteneri de afaceri, medici, invătători, profesori fiind potrivit pentru orice mediu profesional, cât și ca semn de iubire către mame, soții, soți, copii și orice membru al familiei. 

 Oferim și modele personalizate răspunzand tututor cerințelor. Aceste proiecte le vom lucra impreună cu clinetii noștri creând cele mai bune turte dulci pentru cele mai rafinate gusturi și pentru ocazii cu adevărat speciale.