CUM COMAND

 Toate produsele noastre pot fi cumpărate numai pe bază de comandă. Întrucât folosim doar ingrediente proaspete, nu avem produse pe stoc. Pentru că suntem o companie mică și toate produsele noastre sunt modelate (pictate) manual, vă rugăm să plasați comenzile cu minimum 3 săptămâni în avans. Nu uitați că perioada sărbătorilor tradiționale este foarte aglomerată așa că puteți lua în calcul o perioadă mai mare de timp, deoarece planificarea comenzilor se va face în ordinea înregistrării lor, după binecunoscuta regulă 'Primul venit-Primul servit'.

 Puteți comanda ca oaspete fără a vă crea un cont sau puteți opta pentru crearea unui cont, care prezintă avantaje la comenzile ulterioare, deoarece nu mai trebuie să completați informațiile personale, adresa și datele de facturare.

 După ce v-ați hotărât asupra produselor și numărului de produse dorite, folosiți butonul 'Adauga în coș'. Tot aici puteți să adăugați produsul în lista de dorințe (Wish List) pentru o revenire ulterioară asupra lui și/sau să-l adăugați la lista de cumpărare unde îl puteți compara cu alte produse dintr-o privire. Când ați terminat verificați  'Coșul de cumparaturi', iar dacă sunteți mulțumit și nu mai vreți să adăugați nimic, citiți și acceptați 'Termenii și condițiile', după care apăsați butonul 'Trimite comanda'.

 După trimiterea comenzii veți primi un e-mail de confirmare a plasării comenzii și în același timp veți fi informați despre statusul acesteia. În decurs de 24 de ore veți primi confirmarea dacă putem onora comanda dumneavoastră. Este posibil să fiți contactat și telefonic de către noi pentru confirmarea comenzii și eventual pentru alte detalii.