CUM PLĂTESC

 După primirea e-mailul de confirmare a comenzii vă rugăm să achitați minimum 50% din valoarea comenzii, conform proformei și intrucțiunilor de plată primite.

 Puteți opta pentru plata cu cardul sau transfer bancar cu ordin de plată.

 Plata cu cardul: 

 Plata cu cardul se poate efectua atât cu cardul personal cât și cu cel al firmei dumneavoastră. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISĂ (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

 Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, gingysback.ro folosește serviciile Netopia MobilPay-https://www.mobilpay.ro/public/

 Ordin de plată (transfer bancar) în conturile:

 RO18BTRLRONCRT0435882801 LEI-Banca Transilvania

 

  Beneficiar: SC Gingys Back SRL

            CUI: 38896022

            J15/196/2018

 Plata în avans se poate realiza prin dispoziție de transfer sau ordin de plată, în baza unei facturi proforme; dovada plătii trebuie trimisă către Gingys Back SRL la adresa de e-mail contact@gingysback.ro

 Numai după ce am primit confirmarea plății avansului, comanda dumneavoastră va intra în lucru, iar dumneavoastră veți primi un e-mail de înștiințare.

 Când comanda va fi gata de livrare, veți fi informat printr-un e-mail. Dacă ați plătit integral la plasarea comenzii nu mai aveți nimic de făcut, decât să așteptați livrarea comenzii dumneavoastră. Pentru diferența de plată aveți la dispoziție 3 modalități de plată:

-plata cu cardul

-transfer bancar

-numerar la livrare