TERMENI ȘI CONDIȚII

 

 Bine ați venit pe site-ul www.gingysback.ro

 Magazinul online www.gingysback.ro este deținut și administrat de Gingys Back SRL cu sediul în Valea Voievozilor, str. Gura Văii, nr.77, Razvad, Dâmbovița, având următoarele date de identificare: CUI 38896022, Reg. Com: J15/196/2018. E-mail: contact@gingysback.ro

 Acești Termeni și Condiții reglementează relația comercială dintre Gingys Back SRL și Client, cu privire la vânzarea prin intermediul magazinului online www.gingysback.ro Clientului a produselor menționate pe acest site. Prin lansarea comenzii, clientul acceptă automat prevederile acestor Termeni și Condiții.

 În acest document, se vor întâlni des următorii termeni care se vor înțelege astfel:

 Vânzătorul:  www.gingys.back.ro-prin intermediul Gingys Back SRL

 Cumpărător / Client: orice persoană fizică sau persoană juridică care efectuează o comandă prin intermediul unui cont sau fără.

 Cont:  secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului/Clientului autentificarea, transmiterea Comenzii, accesul la informații despre Cumpărător/Client și istoricul în Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).

 Site:  domeniul www.gingysback.ro

 Bunuri și servicii: orice produs sau serviciu pus la dispoziție cumpărătorului cu posibilitate de comandă online.

 Comandă:  documentul electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, ca dovada a intenției cumpărătorului de a achiziționa un bun (serviciu) din site-ul vânzătorului.

 Contract: Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale, nu la lansarea comenzii sau la emiterea electronică a confirmării plasării comenzii.

 Prin trimiterea comenzii, clientul acceptă automat prevederile acestor Termeni și Condiții.

 Comenzile vor fi preluate, în ordinea înregistrării lor, după binecunoscută regulă "primul venit-primul servit" și vor intra în lucru numai după ce veți primi confirmarea posibilității prelucrării comenzii dumneavoastră.

 Puteți comanda direct pe pagină de internet, prin metoda Adauga în cos. Această metodă vă oferă posibilitatea să urmăriți stadiul în care se află comanda (ex. "comandă trimisă", "comandă în lucru", "comandă în curs de livrare" etc).

 După ce ați selectat produsele dorite apăsați butonul Trimite comanda, iar noi va vom răspunde în termen de 24 de ore pentru confirmarea comenzii. Pentru a intra în lucru, trebuie achitat un avans de minimum 50% (se poate achita și integral), având la dispoziție:

 Plata cu cardul: 

 Plata cu cardul se poate efectua atât cu cardul personal cât și cu cel al firmei dumneavoastră. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, gingysback.ro folosește serviciile Netopia MobilPay-https://www.mobilpay.ro/public/

 

 Ordin de plată (transfer bancar) în contul:

 

-RO18BTRLRONCRT0435882801 LEI-Banca Transilvania

 

  Beneficiar: SC Gingys Back SRL

                        CUI: 38896022

                        J15/196/2018

 Plata în avans se poate realiza prin dispoziție de transfer sau ordin de plată, în baza unei facturi proforme; dovada plătii trebuie trimisă către Gingys Back SRL la adresa de e-mail contact@gingysback.ro

 Numai după ce am primit confirmarea plătii avansului, comanda dumneavoastră va intra  în lucru, iar dumneavoastră veți primi un e-mail de înștiințare.

 DUPĂ VALIDAREA COMENZII, DACĂ ACEASTA A INTRAT ÎN LUCRU, IAR CLIENTUL NU MAI DOREȘTE COMANDA,  PIERDE PLATA AVANSULUI SAU DACĂ A ACHITAT INTEGRAL PIERDE 50% DIN VALOAREA PRODUSELOR COMANDATE.

 Livrarea produselor se face numai prin curierat. La recepția coletului, dacă Clientul observă degradarea acestuia sau dacă este desigilat, îl poate returna curierului. Acesta va întocmi un proces-verbal de constatare, fără costuri pentru Client.Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

 Moneda folosită în tranzacțiile online prin intermediul acestui site este Leul Românesc (RON).

 Prețurile produselor sau serviciilor pot fi modificate în orice moment, fără notificare, la discreția noastră. 

 Aceste produse și servicii sunt disponibile exclusiv online prin intermediul acestui website. Preluarea comenzilor se sistează în momentul atingerii capacitătii maxime de producție. Ne rezervăm dreptul să oprim furnizarea oricărui produs sau serviciu oricând.

 Aceste produse sau servicii pot fi în cantitate limitată și sunt subiect de returnare sau schimb doar în concordanță cu Politica noastră de Returnare.

 Noi am făcut eforturi pentru a prezenta cât mai precis cu putință culorile și imaginile produselor noastre care apar în website. Nu putem garanta dacă afișarea oricăror culori pe monitorul dumneavoastră va fi precisă sau identică cu cele de pe monitorul nostru.

 Fotografiile și informațiile de pe site-ul www.gingysback.ro sau pagina de Facebook au caracter pur informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Nu garantăm în nici un fel ca putem reproduce identic un model, fie de pe site-ul nostru, fie din imaginile furnizate de client. Întrucât toate produsele noastre sunt lucrate manual, veți găsi variații de textură, gust, culoare și gramaj la anumite produse pe care le veți achiziționa. 

 Menționam că produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se  lucrează cu ingrediente cu potențial alergen: făină de grâu (gluten), ouă, lapte sau derivate din lapte (lactoză).

 Produsele nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele care suferă de diabet zaharat. Se recomanda consumul poderat și precaut de produse care conțin coloranți de către copii și femei însărcinate întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora. 

 Gingysback SRL nu poate fi făcut responsabil pentru orice pagubă produsă prin consumarea produselor după termenul de valabilitate înscris sau comunicat la cererea clientului sau a produselor aflate în termenul de valabilitate dar păstrate în condiții necorespunzătoare de către client după achiziționarea acestora.


Conținutul site-ului www.gingysback.ro (imagini, texte, elemente de grafică web, baza de date) este integral proprietatea Gingys Back SRL și a furnizorilor săi de servicii și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Gingys Back SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. 

 Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente.

  Gingys Back nu răspunde pentru nici o pagubă (directă sau indirectă) adusă dumneavoastră sau oricărei alte părți, referitoare la utilizarea acestui site și a informațiilor pe care acesta le cuprinde, cauzate de erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie, viruși sau orice alți factori similari, cauze care nu depind de voința gingysback.ro

 Orice conflict apărut între Gingys Back SRL și Clienți va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplică prevederile legale românești în domeniu, prima cale de soluționare fiind medierea, iar dacă această eșuează se apelează la instanțele românești competente.

 Pentru orice problemă apărută în relația cu Gingys Back SRL, va stăm cu plăcere la dispoziție, la telefon +40. 728.829.295 și la adresa de e-mail office@gingysback.ro.

 Pentru conciliere amiabilă va rugăm folosiți adresa de email george.danila@gingysback.ro, persoană de contact George Dănila, Administrator.

 Dacă un produs oferit de gingysback.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe site, îl puteți returna respectând prevederile Politicii de Returnare a produselor a site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

 În cazul în care înțelegeți să valorificați acest drept, aveți obligația să returnați produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala dumneavoastră. Produsele se pot returna exclusiv prin servicii de curierat la adresa: Gingys Back SRL, Valaea Voievozilor, Str. Gura Văii, Nr. 77, Razvad, Dâmbovița, iar noi vă vom returna banii în trei zile lucrătoare de la primirea produselor.

  Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut, pot trimite sugestii, idei creative, propuneri, pune întrebări, propune articole sau alte tipuri de materiale atâta timp cât nu vor încalca nici un drept al oricărui terț, incluzând drepturile de autor, viața privată sau alte drepturi personale sau de propietate. De asemenea sunteți de acord cu faptul că aceste comentarii nu vor conține materiale calomniatoare sau ilegale, abuzive sau obscene sau nu vor conține orice viruși de calculator sau alte tipuri de malware, care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau orice alt site relevant. Nu aveți dreptul să utilizați o adresă de e-mail falsă, de a pretinde a fi altcineva sau să ne induceti în eroare pe noi sau terțe părți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și pentru acuratețea acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru orice comentarii postate de dvs. sau oricare altă tertă parte.

 Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe gingysback.ro, transmiți drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate și sunteți de acord cu faptul că noi putem, oricând, fără restricții, să le edităm, copia, publica, distribui, traducem și în continuare le putem folosi în orice mediu. Noi nu suntem și nu trebuie să fim sub nici o obligație să păstrăm confidențialitatea oricărui comentariu, să plătim orice fel de compensații pentru orice comentariu sau să răspundem oricărui comentariu.

 Noi putem, dar nu avem nici o obligație în acest sens, să monitorizăm, edităm sau să ștergem conținut pe care noi îl catalogăm, la discreția și judecata noastră, că fiind ilegal, ofensiv, imoral, amenințător, calomnios, defăimător, obscen sau discutabil/interpretabil sau care încalcă oricare propietate intelectuală a acestor Termeni și Condiții.

 Gingysback.ro poate afișa în paginile sale reclame la produsele din ofertă sa și/sau a colaboratorilor săi, iar prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, îți exprimi în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

 Furnizarea de către Dumneavoastră a datelor personale către acest website este guvernată de Politica noastră privind Datele Confidențiale.

 Pentru utilizarea facilităților www.gingysback.ro poate apărea necesitatea de a vă cere informații cu caracter personal, cum ar fi: numele dumneavoastră, adresa, adresa de e-mail, date de facturare și numărul de telefon. Aceste informații nu vor fi folosite pentru   transmite alte oferte  informații despre serviciile firmei noastre fără acordul dumneavoastră

 Gyngysback.ro se obligă protejeze confidențialitatea vizitatorilor . Niciun fel de informații cu caracter personal nu vor fi transmise către terți, cu excepția  celor parteneri care asigură buna  funcționare a acestui site (Banca, transportator etc).

 Informațiile pe care ni le transmiteți (nefiind incluse aici informațiile bancare/financiare)  fi transmise necriptat   transmiterea lor prin diverse rețele pot suferi unele mici schimbări pentru  se  conforma  la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor. Informațiile bancare, ale cardurilor de credit/debit, sunt întotdeauna encriptate  timpul transferului  in diferite rețele.

 Site-ul nu oferă informațiile unor terțe persoane fără consimțământul dumneavoastra expres si prealabil.Totuși, putem furniza unor terți informații de ordin general referitoare la vânzări, trafic pe site precum și alte informații, insa aceste statistici nu vor conține date cu caracter personal.

 Gingysback.ro poate dezvălui informații identificabile personal atunci când legea prevede  mod expres acest lucru, sau atunci când serviciul sau informația respectivă sunt necesare pentru proteja drepturile și interesele Gingys Back SRL.

 Întrucât Termeni și Condițiile pot fi modificate,  vă rugam să le revedeți periodic. 

 Dacă folosiți acest site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces in contul dumneavoastră de utilizator si același timp vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator.

 Ne rezervăm dreptul de  închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri  de a refuza vânzarea de produse, la propria noastra discreție.

 Întrebări cu privire la Termenii serviciului  fi trimise la noi la admin@gingysback.ro